Prijava / Registracija na portal GARAZA.SI

Za ogled prispevkov objavljenih na portalu ni potrebna predhodna prijava.

Za objavo lastnih MP3 posnetkov se je potrebno predhodno registrirati na portalu.

Za registracijo kliknite na ... Registracija =).

Status / Prijava

Trenutno niste prijavljeni
avatar

Uporabnik: CoverLover Band

Kontaktni podatki:

Ime in priimek: Cover Lover

E-pošta: coverloverband@gmail.com

Telefon/GSM:

Registriran od: 18. 11. 2011

Iz Mumbaia se javlja COVER LOVER :D

 

Kategorija: GARAŽA TV

Prikazov: 8271

08.05.2012

Čas je za Novo okupatorko z Zoranom Predinom in CoverLover

Na odmevni podelitvi medijskih nagrad Viktor 2011 se je s premiernim nastopom predstavil nov slovenski bend – Zoran Predin je oborožen z rokersko svežino skupine CoverLover predstavil duet Nova okupatorka.

“Gre za skladbo, ki ob svojem času ni bila deležna pozornosti, ki si jo zasluži. Začutil sem, da bi ji pozitivna energija skupine CoverLover lahko dala novo življenje.

To nam je z novim aranžmajem in z glasbenim producentom Žaretom Pakom, tudi uspelo,” pravi Zoran Predin.

Za skupino CoverLover, ki je v enem letu obstoja nabrala že precej odrske kilometrine na nastopih po Sloveniji, je Nova okupatorka prva priredba v slovenščini.

“To odlično pesem, ki jo je Zoran napisal za skupino Lačni Franz, imamo vsi zapisano nekje v malih možganih in Zoranovo povabilo za duet in priredbo smo z veseljem sprejeli. Dodali smo ji sodoben poprockovski CoverLover pečat in treba je priznati, da gre za eno tistih pesmi, ki ti še dolgo po poslušanju ostane v ušesu,” je povedal pevec skupine CoverLover Simon Vadnjal.

Zorana Predina s skupino CoverLover lahko na koncertnih odrih pričakujete že v prihodnjih tednih, ko bodo predstavljali na novo prearanžirane uspešnice Predina in Lačnih Franzov, za več informacij pa obiščite spletne strani:

www.predin.com

www.coverlover.si

www.facebook.com/CoverLoverBand 

Kategorija: PR PROFILI

okupatorka

Prikazov: 8550

19.03.2012

Cover Lover – Na Kratko

Kategorija: spoti

Prikazov: 8129

22.06.2012

INTERVJU COVER LOVER

Intervju je bil posnet pred nastopom v Velenju.

Kategorija: INTERVJUJI

Izjava CoverLover

Izjava je bila posneta med nastopom v Predpraznični Ljubljani.

Kategorija: INTERVJUJI

Novi singel skupine CoverLover – Na Kratko

Poslušajte prvi single skupine CoverLover – “Na kratko”

“Po dobrem letu obstoja je situacija dozorela za našo prvo pesem v slovenščini in predstavlja neke vrste nov začetek za vse nas. Na številnih koncertih so nas feni spraševali, kdaj bomo poleg coverjev oziroma priredb svetovnih uspešnic predstavili še kak naš komad – želje smo zdaj izpolnili sebi in njim s pesmijo Na kratko,” pravi pevec in kitarist skupine CoverLoverSimon Vadnjal.

Uspešen producent Žare Pak (sodeloval je s skupinami Siddharta, Dan D, Big Foot Mama…), Tomaž Trop (avtor najbolj predvajane skladbe slovenskih radijskih postaj 2011, soavtor pesmi Na kratko) ter člani skupine CoverLover obetajo odlično kombinacijo ter potencial za nov preboj na domači glasbeni sceni.

Skupina CoverLover je pričela delovati spomladi 2011 v postavi: Aleš Uranjek (bobni), Simon Vadnjal (vokal, kitara), Niko Jug (bas kitara, spremljevalni vokali) in Jure Golobič (kitara, spremljevalni vokali).

Že v prvem letu delovanja se je četverica z intenzivnim tempom predstavila na številnih samostojnih koncertih in festivalih, na odmevni podelitvi medijskih nagrad Viktorji pa so marca predstavili tudi duet z Zoranom Predinom z naslovom Nova okupatorka.

Zoran Predin in skupina CoverLover od letošnje pomladi nadaljujejo uspešno sodelovanje na koncertnih odrih, kjer predstavljajo na novo prearanžirane uspešnice Predina in Lačnih Franzov. Poleg tega skupino CoverLover spomladi in poleti čaka tudi veliko število samostojnih koncertov, za datume nastopov in za več informacij pa obiščite spletne strani:


 

Kategorija: PR PROFILI

CoverLover - Na kratko

Prikazov: 8257

11.05.2012

Naši podporniki