Prijava / Registracija na portal GARAZA.SI

Za ogled prispevkov objavljenih na portalu ni potrebna predhodna prijava.

Za objavo lastnih MP3 posnetkov se je potrebno predhodno registrirati na portalu.

Za registracijo kliknite na ... Registracija =).

Status / Prijava

Trenutno niste prijavljeni
avatar

Uporabnik: Nushy

Kontaktni podatki:

Ime in priimek: Nuša Kamnik

E-pošta: urska@ultrapogled.eu

Telefon/GSM: 041-396-326

Registriran od: 12. 6. 2012

NUSHY

NUSHY je ena redkih slovenskih raperk, in prihaja iz Slovenj Gradca. Ima svoj stil in obožuje raznorazne izzive.

''Ljudem lahko na zelo zanimiv način sporočim svoja razmišljanja, ideje in zgodbe. Ravno zaradi tega  sem dobila idejo, da bi začela ustvarjati to glasbo. Bil je težek izziv, saj je takrat ta zvrst glasbe v Sloveniji bila rezervirana zgolj za moške. In zopet sem hotela dokazati, da zmorem.''nam je zaupala Nushy.

Za svoje pesmi vedno sama napiše besedilo, saj besedila vsebujejo dogodke in izkušnje preteklosti, njene poglede na svet, razne ideje in fantazije. Navdih velikokrat pride ponoči, ko ne more zatisniti očesa. ''Takrat nastanejo najbolj hude rime'', je še povedala.

Pesem Pot v neznano je Nushy posnela z znanim slovenskim raperjem 6 pack Čukurjem, katero lahko slišite na njegovem novem albumu ''Gangsta Dilla Playa Gorilla''. Z znanim polagalcem rim Nushy še vedno sodeluje, skupaj ju lahko vidimo tudi na njegovih koncertih.

V prostem času se ukvarja še z jahanjem, preskakovanjem ovir. Igra tudi v amaterskem gledališču, in sicer v zelo zanimivi komediji Tunel, trgovina s samomorilskimi pripomočki, katere tematika sega na njeno področje.

Nushy je diplomirala na Zdravstveni fakulteti, kot delovna terapevtka, v življenju pa želi na različnih področjih pomagati ljudem. Je zelo ambiciozna in se veseli tudi nadaljnjih izobraževanj.

V letu 2009 je posnela svoj prvi videospot za pesem ''Vse kar sem hotla'', na pomoč pa so ji priskočili spretni prijatelji in znanci. Uredili so vse, od make-upa, režije do fotografije in garderobe. Še posebej pa je Nushy hvaležna Snemalnemu studiu KingRap za odlično opravljeno nalogo, saj je končni izdelek vreden velike pohvale.

Nushy-ina Prepovedana se že vrti po radijskih postajah, k sodelovanju pa je za tokratno pesem povabila še mlado pevko iz Koroške-Dajano.

Njen zadnji singel nosi naslov Briga me, nastal pa je v sodelovanju z Nejo Jaromel.

Nushy že nekaj časa razmišlja o lastnemu albumu in najverjetneje bo kmalu začela delati tudi na tem.

Kategorija: PR PROFILI

Pot_v_neznano_-_6_Pack_Čukur_feat.Nushy_&_Petra_Rola (1)
NUSHY-Briga me
Nushy - Vse kar sem hotla

Prikazov: 1245

13.06.2012

Naši podporniki