Prijava / Registracija na portal GARAZA.SI

Za ogled prispevkov objavljenih na portalu ni potrebna predhodna prijava.

Za objavo lastnih MP3 posnetkov se je potrebno predhodno registrirati na portalu.

Za registracijo kliknite na ... Registracija =).

Status / Prijava

Trenutno niste prijavljeni
avatar

Uporabnik: Alexio

Kontaktni podatki:

Ime in priimek: Alexio Sandi Kojić

E-pošta: agencija@ultrapogled.eu

Telefon/GSM: 030273302

Registriran od: 17. 6. 2012

Alexio ko predstavnik Slovenije na Sunčanih Skalah 2012

Mlad in simpatični pevec Alexio, ki ga bolje poznamo kot zmagovalca resničnostnega šova Slovenski Dvor, okrog katerega se še vedno, po enem letu, poleg prah, te dni znova preseneča. Pevec, slovensko – srbskega rodu, je bil sprejet na slavni črnogorski festival Sunčane skale.(FOTO: David Paige)

Alexio, ki se je, po enoletnem premoru, ponovno pojavil z novim izdelkom, bo Slovenijo v Črni Gori zastopal s pesmijo »Ona hoče«.

»Z veseljem lahko povem, da sem zelo ponosen, da bom lahko zastopal Slovenijo v Črni Gori s svojo novo skladbo »Ona hoče«. Veselim se nastopa v Črni Gori, saj mi je lepo nastopati na mednarodnih odrih, sploh, ker bom zastopal barve Slovenije. Veliko je že, to, da je bila moja skladba sprejeta, sam to že doživljam kot zmago«, je povedal Alexio, ki navdušenja nad nastopom v Črni Gori, ne skriva.

Kot nam je povedal Alexio, je to skladba, ki govori o tem, kako se fant zagleda v punco in kljub njeni sladki zlobnosti, kot opiše Alexio, zbira pogum, da pride do nje, medtem pa fant izbira taktiko, da jo osvoji in jo za vselej obdrži.

Skladba »Ona hoče« bo javnosti predstavljena takoj po samem festivalu, Alexio in ekipa pa upajo, da se bo med poslušalci pesem dobro prijela.

 

Kategorija: PR PROFILI

Prikazov: 2507

18.06.2012

Naši podporniki