Prijava / Registracija na portal GARAZA.SI

Za ogled prispevkov objavljenih na portalu ni potrebna predhodna prijava.

Za objavo lastnih MP3 posnetkov se je potrebno predhodno registrirati na portalu.

Za registracijo kliknite na ... Registracija =).

Status / Prijava

Trenutno niste prijavljeni

CENEJŠE TRIDNEVNE VSTOPNICE ZA SCHENGENFEST IN AKCIJA ’5+1 ZA PRIJATELJE’ SAMO ŠE DO 26.6.!!!

Med 3. in 5. avgustom se bo v Vinici v Beli krajini že petič zapored zgodil festival Schengenfest, ki je ob letošnjem bogatem glasbenem in spremljevalnem programu že požel veliko zanimanja. Ob odlični prodaji vstopnic, ki obeta še večjo zabavo kot lani, pa se v prihodnjem tednu izteka akcija cenejših vstopnic po 49 evrov in akcija 5+1 za prijatelje. Do 26.junija je za najbolj seksi festival torej mogoče kupiti vstopnice po znižani ceni, potem se akcija zaključi.

Pestra zbirka glasbenih imen bo, v idiličnem okolju Krajinskega parka ob reki Kolpi, letos poskrbela za najmočnejši program doslej, poseben poudarek pa so letos dali večjemu elektronskemu odru, kjer bodo v zvezdniški maniri nastopili SHAPESHIFTERS, GRAMOPHONEDZIE, TOM NOVY, VANILLAZ, FUNKERMAN in NATI KACHI.

 

Glavni oder bodo zavzeli KAISER CHIEFS, LENINGRAD COWBOYS, PAROV STELAR, PARNI VALJAK, RIBLJA ČORBA, SIDDHARTA, BIG FOOT MAMA, DAN D, TABU, LEELOOJAMAIS, KLEMEN KLEMEN, KAWASAKI 3P, LOLLOBRIGIDA, MAJKE ter kakovostna domača in tuja imen, ki se vztrajno uveljavljajo: Golem, SevdahBaby, Merqury Band (Queen tribute), Makako Jump, Viza, Chiki Liki Tu-a, ZircuS, Čao Portorož, El Kachon, Charlie Butter Fly, ReLight.

 

Poleg drugih novosti in izboljšav bo festival letos prvič ponudil tudi trgovino znotraj samega prizorišča. 'Tam bo mogoče dobiti tako pijačo in hrano kot tudi pribor za osebno higieno od zobnih ščetk do mila in še česa - tako da bo za dobro počutje obiskovalcev poskrbljeno v vseh pogledih. Naj poudarimo še to, da cene v festivalski trgovini ne bodo zvišane, ampak bodo običajne,' so povedali organizatorji iz KUD-a Bela krajina.

 

Več informacij na: www.schengenfest.si

Vstopnice so na voljo na vseh prodajnih mestih Petrola, Eventima in prek spleta na eventim.si.


 

VSE NOVICE...

Ostale novice