Prijava / Registracija na portal GARAZA.SI

Za ogled prispevkov objavljenih na portalu ni potrebna predhodna prijava.

Za objavo lastnih MP3 posnetkov se je potrebno predhodno registrirati na portalu.

Za registracijo kliknite na ... Registracija =).

Status / Prijava

Trenutno niste prijavljeni

NOČNI SKOK – novi single ‘STISKAJ!’

Zategovanje pasu, recesija, stiskanje na vseh frontah.... vse aktualne tegobe današnjega vsakdana najdemo v novi skladbi žurerske zasedbe Nočni skok. Njihova skladba z naslovom "Stiskaj!" je avtorski prvenec skupine, ki je na primorskih koncih sicer znana po super zabavah. Teh jim v letošnjem poletju ne bo manjkalo, saj so pravi naslov za vse najboljše veselice in šagre na obali. Bend, v katerem igrajo prekaljeni glabeni mački (med njimi tudi bobnar Bruno Viler - nekoč član legendarne rokerske zasedbe Night Jump) pa nikakor ne skriva želje, da se predstavi tudi po plesiščih in zabaviščih širom Slovenije.

Za skladbo "Stiskaj!" je v pripravi tudi videospot, ki ga bo režiral Jani Pavec.

Nočni skok sicer niso novinci na sceni, saj so dlje časa sodelovali z Jerico Haber, ki je kasneje začela samostojno kariero. Kalili so se predvsem na terenu, večkrat nastopili ob skupini Kingston in skupaj z njimi na številnih plesiščih poskrbeli za vroče poletne zabave, v medijih pa se doslej še niso predstavljali.

Zasedbo sestavljajo Marino Bubola na harmoniki in trobenti, Bruno Viler na bobnih, Jani Bandel na klaviaturah, Matej Ivančič na kitari in NIka Hrvatin na vokalu.

 

VSE NOVICE...

Ostale novice