Prijava / Registracija na portal GARAZA.SI

Za ogled prispevkov objavljenih na portalu ni potrebna predhodna prijava.

Za objavo lastnih MP3 posnetkov se je potrebno predhodno registrirati na portalu.

Za registracijo kliknite na ... Registracija =).

Status / Prijava

Trenutno niste prijavljeni

Mlada glasbenica NESSY, ki ji nekateri pravijo slovenska Taylor Swift, predstavlja čisto sveži singel ROŽNAT JE DAN

Skladba govori o ljubezni s katero se imaš vedno in povsod lepo. Tudi, ko nam gre vse narobe so tukaj naši ljubljeni, ki iz še tako oblačnega dneva naredijo rožnat in sončen dan. Bistvo življenja je ljubezen, če je ni, potem nimaš ničesar izgubiti in prav tako ničesar pridobiti.

Glasbo in aranžma za omenjeno skladbo je napisal producent, aranžer in multiinštrumentalist Damjan Pančur, za odlično besedilo pa sta poskrbeli Mirna Reynolds in Nessy.

"Skladba je namenjena vsem zaljubljenim in romantičnim dušam, prav tako je ta skladba spodbuda za vse nesrečno samske, da naj nikar ne obupajo nad iskanjem ljubezni, saj resnična in iskrena ljubezen še kako obstaja in svet iz zaljubljene strani izgleda res rožnato  ", pravi Nessy.  

Avtor glasbe: Damjan Pančur

Avtor besedila: Mirna Reynolds, Nessy

Avtor aranžmaja: Damjan Pančur

Produkcija:

PANCHO MUSIC PRODUCTION

Bio: Nessy je začela svojo glasbeno pot pri 8-ih letih z igranjem klavirja, ki ga je aktivno igrala še sedem let. Prve bolj resne pevske izkušnje je začela pridobivati pri otroškem pevskem zborčku RTV Slovenija ter kasneje pri APZ Tone Tomšič s katerim je bila na turneji po Braziliji. Kasneje je nadaljevala z učenjem SLS tehnike petja  pri pedagoginji Sandri Klemm (Sendi) in odlični jazzistki Kristini Oberžan.

Širši javnosti se je prvič predstavila na festivalu mladih talentov Fens, kjer je zapela svojo avtorsko skladbo Moj refren. Splet okoliščnih jo je pripeljal do enega od najboljših producentov za pop in country glasbo - DAMJAN PANČUR. Prvo sodelovanje je obrodilo sadove pri skladbi NAJIN RAJ, ki se je v letu 2009 uvrstila na lestvico 500 najbolj predvajanih slovenskih skladb v Sloveniji na 129. mesto, kar je za malo manj poznano izvajalko res lep uspeh.

Po prvi uspešni skladbi se je sodelovanje nadaljevo in tako je nastala skladba LJUBILA BOM NAGLAS, katero je Nessy naredila tudi v angleščini - SO SWEET. Angleško različico skladbe je premierno predstavila na COUNTRY MUSIC AWARDS v Nemškem Pullman City-ju s svojo skupino Peruns Band.

Najlepša hvala podporo in za objavo našega materijala v Vašem mediju! :)

Vabljeni na uradno FB stran - NESSY MUSIC: http://www.facebook.com/nessymusic

PANCHO PRODUCTION

Simple ideas, good sounding music!
.....Pancho music production.....

Kontakt: 00386 41 287 253

VSE NOVICE...

Ostale novice