Prijava / Registracija na portal GARAZA.SI

Za ogled prispevkov objavljenih na portalu ni potrebna predhodna prijava.

Za objavo lastnih MP3 posnetkov se je potrebno predhodno registrirati na portalu.

Za registracijo kliknite na ... Registracija =).

Status / Prijava

Trenutno niste prijavljeni

Aleš Uranjek s skupino CoverLover predstavlja videospot za prvi singel “Na kratko”

“Živimo v času hitre komunikacije, kratkih sporočil in površnih medosebnih odnosov, kar smo želeli ponazoriti tudi z našo prvo pesmijo v slovenščini,” pravi pevec in kitarist skupine CoverLoverSimon Vadnjal.

Single “Na kratko”, pod katerega se je kot producent podpisal Žare Pak, predstavlja neke vrste nov začetek za skupino CoverLover. “Na koncertih so nas feni vedno znova spraševali, kdaj bomo poleg coverjev oziroma priredb svetovnih uspešnic predstavili še kak avtorski komad. Želje smo zdaj izpolnili tako sebi kot njim,” je dejal bobnar skupine CoverLover, Aleš Uranjek.

 

Inovativen videospot za prvi single “Na kratko” je ustvaril Dalibor Kazija. Mlad diplomirani vizualni oblikovalec in illustrator je diplomiral na Akademiji likovnih umetnosti v Splitu in med drugim leta 2010 prejel nagrado Golden Bra za najboljšo animacijo na mednarodnem festivalu kreativne komunikacije Magdalena. V videospotu, ki ga zaznamuje animinirani umetniški pristop, je oživel svoje kolažirane ilustracije in jih prepletel s posnetki benda, končni izdelek pa je nedvomno nekaj svežega na slovenski sceni.

 

Skupino CoverLover čaka pestro poletje. Poleg številnih lastnih koncertov nadaljujejo uspešno koncertno sodelovanje z Zoranom Predinom. Za datume nastopov in za več informacij obiščite spletni strani:

 

www.coverlover.si

www.facebook.com/CoverLoverBand

 

Videospot pesmi "Na kratko" najdete na naslednjem linku:

http://www.youtube.com/watch?v=3uKRsbXFr9E

 

Ali si ga naložite prek povezave:

http://www.daliborkazija.net/coverlover/

 

Za vprašanja, intervjuje in dodatna pojasnila smo dosegljivi na: info@coverlover.si

Fotografije: avtor: Marko Ocepek

 

 

VSE NOVICE...

Ostale novice