Prijava / Registracija na portal GARAZA.SI

Za ogled prispevkov objavljenih na portalu ni potrebna predhodna prijava.

Za objavo lastnih MP3 posnetkov se je potrebno predhodno registrirati na portalu.

Za registracijo kliknite na ... Registracija =).

Status / Prijava

Trenutno niste prijavljeni
avatar

Uporabnik: Glasbena agencija GIG

Kontaktni podatki:

Ime in priimek: Glasbena agencija GIG GIG

E-pošta: andrej@gig.si

Telefon/GSM: 031 345 876

Registriran od: 14. 10. 2011

Predstavitev uporabnika

GLASBENA AGENCIJA GIG JE NASTALA Z ŽELJO KAKOVOSTNO ZASTOPATI GLASBENE IZVAJALCE TER JIM PONUDITI ČIM VEČ STORITEV NA ENEM MESTU. TEMU POSLANSTVU TRDNO SLEDIMO, SAJ NE ŽELIMO BITI »ŠE ENA GLASBENA IN PR AGENCIJA«, TEMVEČ DOSEGAMO, DA SO GLASBENIKI POD NAŠIM OKRILJEM SLIŠANI IN VIDENI. NAŠ CILJ JE BITI VEDNO BOLJŠI, ZATO NEPRESTANO ŠIRIMO ZNANJA, POZNANSTVA TER NAŠO PONUDBO. GLASBENIKE SPREMLJAMO OD NJIHOVIH PRVIH KORAKOV DO UTEČENE PROFESIONALNE POTI – OD PRVEGA KONCERTA DO ALBUMA NA RADIJSKIH IN TELEVIZIJSKIH LESTVICAH. NUDIMO STALNO PR PODPORO, BOOKING, SNEMALNI STUDIO, VIDEOPRODUKCIJO IN ZALOŽNIŠTVO. OPRAVLJAMO TUDI BOOKING ZA ZUNANJE IN TUJE GLASBENIKE, ORGANIZIRAMO KONCERTE, FESTIVALE IN PROMOCIJSKE PRIREDITVE TER SMO TUDI GLASBENA ZALOŽBA.

AGENCIJA GIG

GLASBENA AGENCIJA GIG JE NASTALA Z ŽELJO KAKOVOSTNO ZASTOPATI GLASBENE IZVAJALCE TER JIM PONUDITI ČIM VEČ STORITEV NA ENEM MESTU. TEMU POSLANSTVU TRDNO SLEDIMO, SAJ NE ŽELIMO BITI »ŠE ENA GLASBENA IN PR AGENCIJA«, TEMVEČ DOSEGAMO, DA SO GLASBENIKI POD NAŠIM OKRILJEM SLIŠANI IN VIDENI. NAŠ CILJ JE BITI VEDNO BOLJŠI, ZATO NEPRESTANO ŠIRIMO ZNANJA, POZNANSTVA TER NAŠO PONUDBO.
GLASBENIKE SPREMLJAMO OD NJIHOVIH PRVIH KORAKOV DO UTEČENE PROFESIONALNE POTI – OD PRVEGA KONCERTA DO ALBUMA NA RADIJSKIH IN TELEVIZIJSKIH LESTVICAH. NUDIMO STALNO PR PODPORO, BOOKING, SNEMALNI STUDIO, VIDEOPRODUKCIJO IN ZALOŽNIŠTVO.
OPRAVLJAMO TUDI BOOKING ZA ZUNANJE IN TUJE GLASBENIKE, ORGANIZIRAMOKONCERTE, FESTIVALE IN PROMOCIJSKE PRIREDITVE TER SMO TUDI GLASBENA ZALOŽBA.

 

EKSKUZIVNO ZASTOPAMO

AVTOMOBILI

NOVOGORIŠKI AVTOMOBILI SODIJO V KATEGORIJO ZASEDB, KI SO V ZADNJIH PETINDVAJSETIH LETIH GLOBOKO OBELEŽILE SLOVENSKO GLASBENO SCENO IN JIH LAHKO ŽE OPREDELIMO KOT LEGENDE. AVTOMOBILI NISO LE GLASBA, SO RAZMIŠLJANJE IN NAČIN ŽIVLJENJA, VESELJE IN JOK, PRETEKLOST IN PRIHODNOST. NJIHOVA NETRENDOVSKA NEPOSREDNOST VEDNO ZNOVA PRIDOBIVA NA POPULARNOSTI TUDI MLAJŠIH POSLUŠALCEV, KAR KAŽE NA TO, DA PRAVLJICE O AVTOMOBILIH ŠE LEP ČAS NE BO KONEC.

BILBI

BILBI (MAJA PIHLER) JE NADARJENA, IZOBRAŽENA AVTORICA, PEVKA IN IGRALKA, KI SI JE V MNOGIH LETIH NASTOPANJA NA NEMŠKO GOVOREČIH ODRIH IN V MJUZIKLIH NABRALA OGROMNO IZKUŠENJ. V SODELOVANJU S SKLADATELJEM IN GLASBENIKOM GREGORJEM STERMECKIM JE USTVARILA GLASBENI PROJEKT, KI JE PRAVI PISAN KALEJDOSKOP ŽIVLJENJSKIH ZGODB, ZAČINJENIH Z ZDRAVO MERO HUMORJA, TRAGIKE IN SAMOKRITIČNOSTI. NJENE PESMI ZAZNAMUJETA ISKREN, PRIPOVEDNI SLOG IN IZVIRNOST JEZIKOVNEGA IZRAŽANJA. Z NJIMI NAM PREDSTAVLJA SVET, KOT GA VIDI BILBI - POLN BARV, TOPLINE IN ŽIVLJENJA. EDEN IZMED KOŠČKOV BARVITEGA MOZAIKA BILBINEGA SVETA JE SKLADBA 'HVALA ZA VIJOLICE', S KATERO SE JE BILBI NEDAVNO PRVIČ PREDSTAVILA SLOVENSKI PUBLIKI.

ELEVATORS

EKIPA PREVERJENIH GLASBENIKOV JE PRED PRIBLIŽNO SEDMIMI LETI V PAKET VISOKO KAKOVOSTNE GLASBE ZAPAKIRALA  FUNK, JAZZ IN ROCK. GLAVNO VLOGO IMAJO NABRITE KITARSKE LINIJE, »GROOVY« BAS IN DRUGE ZNAČILNOSTI GLASBE IZ SEDEMDESETIH LET PREJŠNJEGA STOLETJA. LE-TA JE PREDVSEM INTRUMENTALNA, TU IN TAM PA JO PREKINEJO HUDOMUŠNI IN SKRBNO NAPISANI TEKSTI.  VSEKAKOR GRE ZA LAHKOTNO IN IGRIVO GODBO ZA VSAKDAN, KJER PA SE NAM ŽE OB MALO POZORNEJŠEM POSLUŠANJU RAZODENE RESNIČNO MOJSTRSTVO VSAKEGA ČLANA POSEBEJ.

SAUSAGES

SKUPINA SAUSAGES, ROCKERSKI DUH V PRVI OSEBI, SE PO NAJBURNEJŠEM OBDOBJU SVOJEGA OBSTOJA PONOVNO VRAČA NA KONCERTNE ODRE. S KARIZMATIČNIM PEVCEM GORANOM BREŠČANSKIM, KI SE K ZASEDBI VRAČA PO ŠESTIH LETIH PREMORA, TER NOVIMI SKLADBAMI BO PONOVNO ZLOMILA PRENEKATERO NAJSTNIŠKO SRCE, ZADOVOLJILA PA PREDVSEM TUDI TISTE, KI JIM PO ŽILAH  TEČE PRVINSKI, PEKOČ IN EMOCIONALNO NABIT ROCK'N'ROLL.

Kategorija: managerji

Naši podporniki