Prijava / Registracija na portal GARAZA.SI

Za ogled prispevkov objavljenih na portalu ni potrebna predhodna prijava.

Za objavo lastnih MP3 posnetkov se je potrebno predhodno registrirati na portalu.

Za registracijo kliknite na ... Registracija =).

Status / Prijava

Trenutno niste prijavljeni
avatar

Uporabnik: Radic

Kontaktni podatki:

Ime in priimek: radic garaza

E-pošta: radic.garaza@gmail.com

Telefon/GSM:

Registriran od: 29. 9. 2011

INTERVJU – RADIČ

Posneti intervju z RADIČEM v KLUBU 300

 

Kategorija: INTERVJUJI

RADIČ ft Erik – POT DOMOV

Radič feat. Erik – novi single - Pot domov

Radič (kolektiv Dravle Records) se po krajšem kreativnem premoru v glasbeni eter vrača z novim singlom Pot domov. Skladba govori o potovanju in iskanju izgubljenega, govori o našem srcu, ki vedno izbere pravo pot, a na žalost je v današnjem svetu in z današnjim načinom življenja zelo težko slišati notranji glas, ki nas vodi na pravo pot, ‘pot domov’. Radičeve skladbe sicer običajno nosijo družbeno kritično ost, tokrat pa se Radič z introspektivno odisejo obrača navznoter, z revizijo lastnega življenja, ki bo nagovorila marsikatero izgubljeno dušo.


Pred kratkim sem se znašel v situaciji, ko sem mislil, da ni več izhoda. Znašel sem se v popolnoma drugem svetu, se družil z neznanimi ljudmi in živel življenje, kakršnega si sploh nisem želel. Nekako mi je uspelo ponovno zaživeti in najti ‘pot domov’. Zdaj gledam na vse skupaj z drugimi očmi. Čeprav se sliši klišejsko in izrabljeno, DANES čutim, da je edina prava pot tista, po kateri me vodi moje srce. Tu se je rodila ideja za skladbo Pot domov,’ je povedal Radič.

Vokalno nadgradnjo skladbe je Radič zaupal Eriku, enemu najbolj nadarjenih vokalistov v Sloveniji, ki je med drugim odgovoren tudi za letošnji poletni hit z raperjem Trkajem, Svet je moj. Producent skladbe Pot domov je Damjan Jović, uveljavljen producent na slovenski glasbeni sceni, ki je poskrbel za glasbeno podobo Radičevega prvenca Zgodba zase, sodelovanje pa nadaljujeta tudi pri pripravi drugega albuma.

Radič ostaja del ustanovne celice šišenskega hip-hoperskega klana, združenega pod imenom Dravle Records. Po mnogih sodelovanjih in  glasbenih projektih je lani izdal prvi samostojni album Zgodba zase, ki pripoveduje zgodbe skozi oči blokovskega mulca, ki je odraščal na slabši strani ulice, zdaj pa nadaljuje s samostojnim ustvarjanjem in z novim singlom tudi že napoveduje drugo ploščo, ki bo izšla naslednje leto.

Kategorija: PR PROFILI

Radič feat. Erik - pot domov

Prikazov: 3018

29.09.2011

Naši podporniki