Prijava / Registracija na portal GARAZA.SI

Za ogled prispevkov objavljenih na portalu ni potrebna predhodna prijava.

Za objavo lastnih MP3 posnetkov se je potrebno predhodno registrirati na portalu.

Za registracijo kliknite na ... Registracija =).

Status / Prijava

Trenutno niste prijavljeni
avatar

Uporabnik: REQUIEM

Kontaktni podatki:

Ime in priimek: requiem requiem

E-pošta: requiem.slo@gmail.com

Telefon/GSM: 031 547 119

Registriran od: 21. 9. 2011

Requiem – Slovenska (videospot)

Kategorija: spoti

Prikazov: 4628

23.04.2012

REQUIEM

REQUIEM

Zasedba Requiem je imela pred štirimi leti v Postojni poslovilni koncert. V to, da se sploh poslovijo s scene na tak način, jih je prepričal zdajšnji bobnar Miha Nedoh. Ker pa je koncert, katerega so Requiem odigrali brez vsakršnih pričakovanj, izpadel enkratno, so se naposled odločili, da nadaljujejo glasbeno pot. A se je kmalu spet zapletlo - želeli so pripraviti poseben projekt, pri katerem bi izdali dvojni album, prvi del v slovenščini s pevcem Primožem Romšakom, drugi del pa v angleščini s pevcem Sergejem Škofljancem. Potem se je sredi snemanja Primož  odločil, da se z glasbo ne bo več ukvarjal in zasedba se je odločila, da pripravi kombinacijo že pripravljenih posnetkov s pevcem Sergejem.Tako je zdaj, končno, tik pred izidom njihov 5. studijski album. Naslovili so ga Fallen Angel. Pesmi so večinoma v angleščini, zraven pa so dodane 4 pesmi v slovenščini.
Po pestrem koncertnem poletju, ko so Requiem med drugim obredli odre številnih motozborov, prihaja na radijske valove prvi single 'Slovenska'.'Besedilo govori o punci, ki jo vsi obrekujejo, a so ji zavistni, v prenesenem pomenu pa je lahko tudi aplicirano na čas osamosvajanja Slovenije,' je povedal vodja Requiema, Marko Slokar, ki je spisal glasbo in besedilo. Aranžma pa je delo Sergeja Škofljanca.
'Slovenska' je torej uvod v skorajšnji izid albuma, ki ga bodo Requiem pospremili s koncertom v ljubljanskem Kinu Šiška decembra, a o tem nekoliko kasneje. Prek Facebooka pa bodo že jeseni potekale tudi zanimive nagradne igre, ki so jih člani skupine pripravili ob promociji novega izdelka.

Prenovljena stran www.requiem.si bo zaživela konec septembra.

FOTOGRAFIJA V PRIPONKI: foto Luka Ovčarsingle

SLOVENSKA
Besedilo in glasba: Marko Slokar

Aranžma: Sergej Škofljanec

www.requiem.si

Requiem Facebook

Kategorija: ČLANI

All Night Long - Requiem
Slovenska - REQUIEM

Prikazov: 6063

21.09.2011

REQUIEM izdali nov CD.

Prodaja novega CD-ja skupine REQIEM.

Kategorija: PR PROFILI

Prikazov: 4709

07.03.2012

REQUIEM: S PARAZITOM NAD PARAZITE Novi single Parazit odlično vpet v današnji družbeno-politični prostor

'Živimo v časih, ko nas presune in začudi poštenost posameznika (bravo g.Pezdir!!!), sprijaznjeni pa smo z korupcijo, klientelizmom ter "mafijskimi posli" in jih sprejemamo z naklonjenostjo, saj je glavno merilo uspešnosti posameznika očitno postala le še količina denarja, ki ga oseba poseduje. V upanju na zasuk vrednot in meril posvečam skladbo Parazit vsem, ki imate denar varno pospravljen v tujini ter vas prosim, da se odpravite za njim ter tam tudi ostanete! Za vedno!!! Hvala!' so uvodoma povedali Requiem ob predstavitvi novega singla PARAZIT.Ta prihaja na radijske valove v ravno pravem času - v času, ko ekonomist Rado Pezdir razgalja parazite na politični sceni, Requiem prilivajo olja na ogenj z blues skladbo, s katero upajo na zasuk vrednot in meril.

Na albumu Fallen Angel, ki je izšel pred kratkim, se poleg Parazita in Slovenske nahaja še enajst novih skladb. Requiem pa so se ob tem odpravili na Evil ANgel Tour, v sklopu katere so novi glasbeni material skupaj s starimi uspešnicami že predstavili na večjih in manjših koncertnih odrih ter poželi izjemno dobre kritike. Album je moč naročiti prek njihove spletne strani www.requiem.si ali ga kupiti v Rockeriji v Ljubljani.

Kategorija: PR PROFILI

parazit

Prikazov: 4690

20.03.2012

Naši podporniki