Prijava / Registracija na portal GARAZA.SI

Za ogled prispevkov objavljenih na portalu ni potrebna predhodna prijava.

Za objavo lastnih MP3 posnetkov se je potrebno predhodno registrirati na portalu.

Za registracijo kliknite na ... Registracija =).

Status / Prijava

Trenutno niste prijavljeni
avatar

Uporabnik: EVIL EVE

Kontaktni podatki:

Ime in priimek: evileve garaza

E-pošta: EvilEve.garaza@gmail.com

Telefon/GSM:

Registriran od: 13. 10. 2011

Garaza.si – Dokumentarni film: Evil Eve

Kategorija: DOKUMENTARCI

Evil Eve – Ne bi, hvala – Snemanje videospota

Evil Eve - Ne bi, hvala - Snemanje video spota

Kategorija: PR PROFILI

INTERVJU Z EVIL EVE

Intervju s simpatično pevko skupine EVIL EVE, Evo Breznikar. Intervju je bil posnet v lokalu Portal.

Kategorija: INTERVJUJI

Nisem Dobra Vila

 

E V I L   E V E :

 

'NISEM DOBRA VILA'

 

Prvi single nove zasedbe na sceni!

Evil Eve se bo na kompilaciji 'Imamo dobro glasbo 011' predstavila s singlom Ne bi, hvala. Pesem se je na razpisu Vala 202 uvrstila med 15 izbranih skladb, te pa bodo na albumu izdane 29. novembra letos. In če je ob rezultatih razpisa s strani Evil Eve padla obljuba, da bomo lahko zelo kmalu slišali, kako vse skupaj zveni, se je zasedba potrudila in pripravila prvi single za pokušino že zdaj.
Tako prvi single nosi naslov NISEM DOBRA VILA. S tem pa se Evil Eve končno predstavlja v še glasbeni podobi in razkriva rdečo nit svojega nadaljnjega ustvarjanja.

'Nisem dobra vila' je ena izmed desetih novih pesmi, ki bodo svoje mesto našle na albumu skupine.

'Dejstvo, da se je ena od naših skladb uvrstila na kompilacijo Imamo dobro glasbo 011, ki izide 29.11., nam je dalo dodatno spodbudo za delo. Ker pa smo tako ali tako že pripravili skupek pesmi za album in bili v zadnjih mesecih v snemalnem studiu, je večina pesmi za prihajajoči album že posnetih. Tako smo se odločili, da se še pred izidom same kompilacije predstavimo s prvim singlom Nisem dobra vila,' je povedala Eva Breznikar, ki tako pričenja novo glasbeno poglavje skupaj s kitaristom Juretom Golobičem, bobnarjem Matejem Selanom, basistom Dejanom Šemnom in klaviaturistom Matijo Jašarovim.

Pri nastanku skladbe je sodeloval zdaj že utečen avtorski tandem - avtor glasbe in aranžmaja za single Nisem dobra vila je Jure Golobič, besedilo pa je delo Eve Breznikar. Za mastering je poskrbel Igor Potočnik, za miks pa Tine Janžek.
http://www.youtube.com/watch?v=_fKPT7naSyo&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=_fKPT7naSyo&feature=related

Kategorija: PR PROFILI

NISEM DOBRA VILA

Prikazov: 7682

13.10.2011

TEJA BRITOVŠEK: LEPA SOSEDA 2011 V SPORNEM VIDEOSPOTU?!

V preteklem tednu je Slovenija dobila Lepo sosedo 2011, laskavi naslov pa je osvojila 27-letna rokerica Teja Britovšek. Lepotico te dni zasledimo ne le na naslovnicah, ampak tudi v 'spornem' videospotu zasedbe Evil Eve, 'Ne bi, hvala', ki je bil 'iz takšnih in drugačnih razlogov', zagotovo pa zaradi svoje žgečkljive vsebine in ščepca provokacije, umaknjen iz kanala Youtube - in bil potem vendarle prejšnji teden ponovno vrnjen na ogled, kjer si ga je že prvi dan ogledalo okoli 2000 radovednežev.
Kaj pa počne Teja v spotu? Odigrala je eno glavnih vlog, ki jih je med več kot 40 sodelujočimi izbral režiser Miha Knific.
'Poklicala me je pevka Eva Breznikar in me povabila k sodelovanju v vlogi plesalke ter povedala da je režiser Miha Knific. Glede na to, da mi je komad bil že takoj všeč in glede na sodelujočo ekipo sem se vabilu seveda z veseljem odzvala, saj sem predvidevala, da bo šlo za vrhunski videospot. Samo snemanje ni bilo ravno mačji kašelj, je bilo pa zato več kot odlična izkušnja v fenomenalni družbi.'
Kako pa Teja komentira umik videospota iz spletnega portala YouTube? 'To se mi zdi čisti absurd, saj gre za kvaliteten videospot na visoki estetski ravni. Ne vem, kaj točno naj bi bili ti sporni prizori, ki niso v skladu z YouTubom. Glede na to, da se je videospot vendarle lahko ponovno objavil, je najbrž po prvi objavi vmes posegla ljubosumna roka in prijavila ta video. Drugače si ne znam razložiti.'
Evil Eve so Tejo Britovšek pretekli vikend tako povabili tudi na premierni koncert, ki se je zgodil v Kinu Šiška, kjer so Eva in ekipa nastopili kot gostje zasedbe Requiem ob njihovi 18. obletnici obstoja in skorajšnjem izidu albuma Fallen Angel. Na odru sta se tako med izvajanjem pesmi Ne bi, hvala znašla Teja in igralec Bojan Bešter iz kranjskega BB Teatra, ki prav tako nastopa v videospotu. Med občinstvo sta med krajšim performansom metala dolarske bankovce, ki jih vidimo tudi v kadrih v videospotu, in tako sta ponazorila nekaj prizorov iz provokativnega izdelka, ki ga je te dni ponovno mogoče videti na spletu. V prihodnjih dneh pa videospot prihaja tudi na televizijske ekrane.
'S prvim koncertom Evil Eve smo zelo zadovoljni, še posebej pa smo veseli, da sta se našemu vabilu na oder odzvala tudi Bojan Bešter in Teja Britovšek. Spot je bil posnet še preden je postala Lepa soseda 2011, tako da je njen uspeh za nas toliko lepša promocija. To pa je nenazadnje tudi namen videospota - predstaviti naše glasbeno delo čimširši množici,' je povedala Eva Breznikar.

 

Kategorija: PR PROFILI

Naši podporniki